Menu
Your Cart

Γενικά RSS Feed

08 Dec Ας Αρχίσουμε
0 16024
Καθημερνά μας ρωτάτε πολλά πράγματα. Από απλά πράγματα όπως ποιος υπολογιστής είναι ιδανικός για μένα, πιο σύνθετα όπως αν το Lenovo R500 μπορεί να σηκώσει Autocad, μέχρι πολύ σύνθετα όπως πως γίνετε ..
25 Nov Τι σημαίνει Grade A και Grade B στους μεταχειρισμένους υπολογιστές
comexperts 0 11600
 Όλοι οι μεταχειρισμένοι ή refurbished Υπολογιστές, Laptop, Οθόνες, Εκτυπωτές που υπάρχουν χαρακτηρίζονται απο την εξωτερική τους κατάσταση με κάποιον βαθμό (Grade). Συνήθεις βαθμοί είναι  Α+, Α, Β,..
11 Sep Ταμειακές μηχανές εστιατορίου, αντικατάσταση και χρηματοδότηση
comexperts 0 7428
Νέες ΗμερομηνίεςΑιτήσεις Χρηματοδότησης για το Β’ Κύκλο τις Κατηγορίες Ενέργειας πέντε (5) και έξι (6), μπορούν να υποβάλλονται από́ δυνητικούς δικαιούχους, από́ την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023, έως και ..
14 Jul Τι σημαίνει τελικά ανακατασκευασμένος (refurbished) υπολογιστής
comexperts 0 6935
Συχνά μας ρωτάτε γιατί ορισμένοι υπολογιστές είναι τόσο φθηνοί. Η απάντησή μας είναι επειδή είναι Refurbished.  Και τί σημαίνει Refurbished; Rufurbished, με την γενική έννοια του όρου, σημαίνει αν..
30 Apr Άνοιγμα Καταστήματος και Κανόνες Λειτουργίας
comexperts 0 4618
Άνοιγμα καταστήματος και Κανόνες Λειτουργίας  Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι και μετά τις σχετικές ανακοινώσεις για σταδιακό άνοιγμα των καταστημάτων, στις 4 Μάιου θα ανοίξει το φυσικό μας κατά..
07 Aug Επεξεργαστές (Οδηγός αγοράς - μέρος 2)
0 4276
Ο επεξεργαστής (αγγλικά: Central Processing Unit - CPU) είναι το κεντρικό εξάρτημα που επεξεργάζεται δεδομένα σε έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή, ελέγχει τη λειτουργία του και εκτελεί βασικές λειτουργίες ..
02 Feb Ταμειακές και POS στις λαϊκές αγορές από 1η Μαρτίου  - Έχουμε την λύση!
comexperts 0 2233
Η καλύτερη και πιο συμφέρουσα λύση για την χρήση ταμειακής μηχανής και τερματικό POS για τις λαϊκές αγορές !!Η ταμειακή μηχανή NORMA ECO με  Wifi Φορητή,  αυξημένων δυνατοτήτων  πιστοποιημένη να ανταπ..
01 Apr Τα επόμενα βήματα μετά το ραντεβού μέσω ΑΕΔΕ για την διασύνδεση
comexperts 0 1448
Και τώρα που κλείσαμε το ραντεβού σας πρέπει να προχωρήσουμε και στην αναβάθμιση της ταμειακής σας μηχανής και την διασύνδεση με το POS.Πως μπορεί να γίνει αυτό;Μπορείτε Τρίτη με Παρασκευή 5:00μμ – 8:..
Εμφάνιση 1 έως 8 από 8 (1 Σελ.)
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα τη χρήση των cookies ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ »