Άνοιγμα καταστήματος και Κανόνες Λειτουργίας
 


Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι και μετά τις σχετικές ανακοινώσεις για σταδιακό άνοιγμα των καταστημάτων, στις 4 Μάιου θα ανοίξει το φυσικό μας κατάστημα.
 
Το ωράριο λειτουργίας του καταστήματος για το κοινό θα προσαρμόζεται και θα ανοίγουμε στις 10:00 π.μ.

Για τον περιορισμό των μετακινήσεων και την αποφυγή συγχρωτισμού και αναμονής θα σας προτείναμε την επιλογή αποστολής στον χώρο σας με μία από τις ταχυμεταφορές με τις οποίες συνεργαζόμαστε.

Στην περίπτωση που είναι αναγκαία η μετάβαση στο φυσικό κατάστημα θα σας παρακαλούσαμε :
 

  • Πριν την μετάβαση στο κατάστημα να έχει προηγηθεί ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά η παραγγελία των προϊόντων. 
  • Η μετάβαση στο κατάστημα για την παραλαβή των προϊόντων να γίνεται τουλάχιστον 1 ώρα μετά την καταχώρηση της παραγγελίας και μετά από ηλεκτρονική επιβεβαίωση της προετοιμασίας της, για την γρήγορη συναλλαγή κατά την προσέλευση στο κατάστημα
  • Η επι τόπου δοκιμή ή και άνοιγμα των προϊόντων και τελικά μη παραλαβή τους δεν θα είναι εφικτή καθώς το προϊόν θα πρέπει να απολυμανθεί πριν την επανατοποθέτηση του στο ράφι κάτι το οποίο θα προκαλέσει πρόβλημα στο διαθέσιμο στοκ.
  • Κατά τον έλεγχο της συσκευής δεν είναι εφικτή η παρουσία σας.


Για την προστασία όλων μας και σε εναρμόνιση με τα νέα μέτρα για την αποφυγή εξάπλωσης του Sars-CoV2 θα τηρηθούν οι παρακάτω κανόνες κατά τις συναλλαγές στο φυσικό κατάστημα:

  • Επιτρέπεται μόνο δύο πελάτες μέσα στο κατάστημα. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται η είσοδος και 3ου ατόμου, πριν την ολοκλήρωση της συναλλαγής και έξοδος από το κατάστημα των υπάρχοντών πελάτων.
  • Θα εισέρχεστε μόνο με μάσκα
  • Θα πρέπει να στέκεστε στα σημεία που σας υποδεικνύουν οι υπάλληλοι του καταστήματος και διατηρώντας πάντα την απόσταση των δυο μέτρων μεταξύ σας.

 


Ελπίζουμε στην κατανόηση σας.
Ευχαριστούμε,