Συχνά μας ρωτάτε γιατί ορισμένοι υπολογιστές είναι τόσο φθηνοί. Η απάντησή μας είναι επειδή είναι Refurbished.  Και τί σημαίνει Refurbished;

 

Rufurbished, με την γενική έννοια του όρου, σημαίνει ανακατασκευασμένο.

 

Για τους υπολογιστές, τα laptop και τα υπόλοιπα περιφερειακά που θα βρεις στους Comexperts σημαίνει πως είναι μηχανήματα που έχουν δουλέψει λίγο ή καθόλου, έχουν αποσυναρμολογηθεί και ξαναστηθεί από την αρχή, και έχουν αλλαχθεί εξαρτήματα που θεωρούνται αναλώσιμα.

 

Η διαφορά με τον μεταχειρισμένο υπολογιστή είναι ότι ο refurbished υπολογιστής έχει ελεγχθεί και πιστοποιηθεί από ειδικευμένους τεχνικούς για την σωστή λειτουργία του, ενώ ο μεταχειρισμένος πολλές φορές όχι.

 

 

Η διαφορά με ένα καινούργιο υπολογιστή είναι ότι refurbished υπολογιστής δεν έχει την αρχική του συσκευασία και μπορεί να έχει κάποιο εξωτερικό σημάδι ή γρατζουνιά.

 

 

 

Αγοράζοντας έναν refurbished υπολογιστή κερδίζεις πολλά! Συνήθως οι refurbished υπολογιστές είναι μηχανήματα βαριάς επαγγελματικής χρήσης και επομένως μεγαλύτερης σταθερότητας και αντοχής. Είναι πολύ πιο οικονομικοί. Στατιστικά και σε σύγκριση με έναν αντίστοιχο καινούργιο, ο refurbished υπολογιστής κοστίζει τουλάχιστον 200€ λιγότερα. Σε refurbished Υπολογιστή μπορείς να βρεις και τεχνολογίες που τις χρειάζεσαι αλλά δεν μπορείς να τις βρεις σε κάποιον καινούργιο υπολογιστή, όπως πχ σειριακή θύρα.

Οι πηγές αυτών των υπολογιστών είναι πολλές. Μπορεί να είναι από μεγάλες εταιρίες ή τραπεζικούς οργανισμούς που αναβαθμίζουν τα συστήματα τους διαρκώς και μας επιστρέφουν τα προηγούμενα ή μπορεί να είναι εκθεσιακά και στοκ κομμάτια που έχουν χρησιμοποιηθεί ελάχιστα.

 

Οι refurbished υπολογιστές πωλούνται με τουλάχιστον ένα (1) έτος εγγύηση.

microsoft_registered

Οι Comexperts είναι Microsoft register refurbisher.

Αυτό σημαίνει ότι περνούν συνεχώς ελέγχους για την ποιότητα των υπολογιστών που παρέχουν και είναι υποχρεωμένοι να τηρούν αυστηρές διαδικασίες επανακατασκευής.

 

Σε εμάς θα βρείς Refurbished Desktop PC , Laptop, Οθόνες Η/Υ, Εκτυπωτες Laser κ.α. σε ποιότητα και τιμές που δεν υπάρχουν αλλού.