Menu
Your Cart

Οδηγοί RSS Feed

13 Jul Αναβάθμιση του υπολογιστή με τοποθέτηση SSD δίσκου 2019
0 6237
 -    Άνοιξε λίγο τον υπολογιστή να κάνω μια πληρωμή μέσω ebanking. -    Εντάξει. Περίμενε να ξεκινήσει και έλα.Σου ακούγεται οικείο; Θέλεις να κάνεις μια αναβάθμιση στο laptop ή τον σταθερό σο..
31 Oct Πως μπορώ να κάνω τον υπολογιστή μου πιο γρήγορο;
0 4185
Τελευταία σου φαίνεται ότι ο υπολογιστής σου έχει γίνει αρκετά αργός; Θέλεις να παίξεις το αγαπημένο σου παιχνίδι αλλά αρνείται να ξεκινήσει; Αν αυτά σου φαίνονται οικία τοτε ήρθε η ώρα να κάνεις ένα ..
08 Aug Μοιραστείτε την τοποθεσία σας με άλλους σε πραγματικό χρόνο
0 3788
Με όσα συμβαίνουν καθημερινά μια καλή συμβουλή είναι να μοιράζεστε την τοποθεσίας με τους δικούς σας ανθρώπους.Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη και πραγματικά σώζει ζωές! . Με τη λειτουργία Κ..
22 Jun Αρχίσαν οι καύσωνες, πως μπορώ να προστατέψω τον υπολογιστή μου;
0 3508
Τώρα που ανέβηκαν επικίνδυνα οι θερμοκρασίες, θα πρέπει να σκεφτούμε και τα μηχανήματα μας. Κυρίως αν έχουν αρχίσει τα πρώτα συμπτώματα όπως να σβήνει ο υπολογιστής απροειδοποίητα, να γίνετε τόσο ζεστ..
04 May Αλλαγή μπαταρίας σε Laptop
0 2212
Ένα πρόβλημα που συχνά αντιμετωπίζουν οι χρήστες είναι ότι στο Laptop τους ενώ έχουν συνδέσει τον φορτιστή , το εικονίδιο της μπαταρίας δείχνει ότι δεν φορτίζει.  Αν έχεις και εσύ αυτό το πρόβ..
01 Apr Τα επόμενα βήματα μετά το ραντεβού μέσω ΑΕΔΕ για την διασύνδεση
comexperts 0 1571
Και τώρα που κλείσαμε το ραντεβού σας πρέπει να προχωρήσουμε και στην αναβάθμιση της ταμειακής σας μηχανής και την διασύνδεση με το POS.Πως μπορεί να γίνει αυτό;Μπορείτε Τρίτη με Παρασκευή 5:00μμ – 8:..
Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα τη χρήση των cookies ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ »