Η καλύτερη και πιο συμφέρουσα λύση για την χρήση ταμειακής μηχανής και τερματικό POS για τις λαϊκές αγορές !!

Η ταμειακή μηχανή NORMA ECO με  Wifi Φορητή,  αυξημένων δυνατοτήτων  πιστοποιημένη να ανταποκριθεί πλήρως στις ιδιαίτερες συνθήκες των Λαικών αγορών προχώρησε ένα βήμα παρακάτω.

Μετά από πολλές δοκιμές στο εργαστήριο μας αλλά και σε πελάτες με πραγματικές συνθήκες εργασίας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε μία πολύ καλή και δυναμική πρόταση διασύνδεσης ταμειακής μηχανής με τερματικό  viva.com | Terminal app  για τις Λαικές αγορές και Όχι μόνο.

Με την εφαρμογή viva.com | Terminal app  στο κινητό σας μπορείτε να συνδέσετε την Norma Eco χρησιμοποιώντας τα δεδομένα του κινητού σας για να εργασθείτε όπου επιθυμείτε, είτε αυτό λέγετε Λαϊκή Αγορά // Υπαίθριος Πάγκος είτε λέγεται κατάστημα !! (σε κατάστημα μπορείτε να κάνετε χρήση του wifi)

Δεν απαιτείτε τίποτα άλλο. Ανταγωνιστικά με άλλες λύσεις που προτείνονται σαφώς και είναι η πιο πρακτική και συμφέρουσα λύση.

Επιπλέον, επιλέγοντας αυτήν τη λύση, απολαμβάνετε τα προνόμια που προσφέρει η Viva.com με απευθείας πρόσβαση στα χρήματά σας καθώς και τη δυνατότητα να μειώσετε την προμήθεια των συναλλαγών χρησιμοποιώντας τη debit κάρτα Viva.com για τα έξοδά σας


.