Τι σημαίνει Grade A και Grade B στους μεταχειρισμένους υπολογιστές

Posted by Comexperts 22/07/2019 0 Comment(s)

 

Όλοι οι μεταχειρισμένοι ή refurbished Υπολογιστές, Laptop, Οθόνες, Εκτυπωτές που υπάρχουν χαρακτηρίζονται απο την εξωτερική τους κατάσταση με κάποιον βαθμό (Grade). Συνήθεις βαθμοί είναι  Α+, Α, Β, C.

 

Λειτουργικά και εσωτερικά είναι άριστοι.

 

Πιο αναλυτικά, για Laptop

 

Grade A+ σημαίνει άριστη εξωτερική εμφάνιση, όπως θα αγοράζες κάποιο καινούργιο, με την διαφορά ότι δεν υπάρχει η αρχική συσκευασία του. Η μπαταρία του έχει αυτονομία περισσότερη απο 1 ώρα.

 

Grade A σημαίνει πολύ καλή εξωτερική εμφάνιση, ενδεχομένως με φθορά φυσιολογικής χρήσης (πιθανή θαμπάδα ή γυαλάδα στο χρώμα). Αποκλείονται περιπτώσεις βαθουλωμάτων στο case. Αυτονομία μπαταρίας μεγαλύτερη από 30 λεπτά. 

 

Grade B σημαίνει ελαφριές γρατζουνιές  στο Case και έντονα σημάδια χρήσης, κυρίως στο πληκτρολόγιο και το touchpad. Μπορεί να έχει white spot στην οθόνη και η μπαταρία έχει αυτονομία μεγαλύτερη από 20 λεπτά.

 

Grade C σημαίνει γρατζουνιές ή ραγίσματα στο Case ή βαθουλώματα. Ενδέχεται να έχει white spot ή/και περισσότερα απο 3 καμένα pixel στην οθόνη. Η αυτονομία μπαταρίας είναι άγνωστη

laptops grades

Όλα τα laptop που τα βρεις στο comexperts.gr έχουν Ένα (1) ΕΤΟΣ εγγύηση

 

 

Για τους Σταθερούς Υπολογιστές 

 

Grade A+ σημαίνει άριστη εξωτερική εμφάνιση, όπως θα αγοράζες κάποιο καινούργιο, με την διαφορά ότι δεν υπάρχει η αρχική συσκευασία του. 

 

Grade A σημαίνει πολύ καλή εξωτερική εμφάνιση, ενδεχομένως με φθορά φυσιολογικής χρήσης (πιθανή θαμπάδα ή γυαλάδα στο χρώμα). Αποκλείονται περιπτώσεις βαθουλωμάτων στο case. Πόλλες φορές οι υπολογιστές αυτής της κατηγορίας είναι ξανά βαμμένοι με τα εργοστασιακά χρώματα.

 

Grade B σημαίνει ελαφριές γρατζουνιές  στο Case και έντονα σημάδια χρήσης.

 

Grade C σημαίνει γρατζουνιές ή ραγίσματα στο Case ή βαθουλώματα. 

 

Όλοι οι μεταχειρισμένοι Σταθεροί υπολογιστές που θα βρεις στο comexperts.gr έχουν ΔΥΟ (2) ΕΤΗ εγγύηση.

 

 

Για τις Οθόνες

 

Grade A σημαίνει χωρίς σημάδια ή καμένα pixel στο panel.
Πολύ καλή εξωτερική εμφάνιση, ενδεχομένως με φθορά φυσιολογικής χρήσης στα πλαστικά μέρη (πιθανή θαμπάδα, γυαλάδα στο χρώμα).
Αποκλείονται περιπτώσεις ραγίσματος.

 

Grade Β σημαίνει έως ενα καμένo pixel ή σημάδια στο panel. Φθορές στο σασί ή κιτρίνισμα σε πλαστικά μέρη λευκού χρώματος.

othones ypologistwn

Όλες οι μεταχειρισμένες Οθόνες που θα βρεις στο comexperts.gr έχουν ΕΝΑ (1) ΕΤΟΣ εγγύηση.

 

 

Διάβασε ακόμη:
Τι σημαίνει τελικά ανακατασκευασμένος (refurbished) υπολογιστής

Τι σημαίνει τελικά ανακατασκευασμένος (refurbished) υπολογιστής

Comexperts 14/07/2019 0
Συχνά μας ρωτάτε γιατί ορισμένοι υπολογιστές είναι τόσο φθηνοί. Η απάντησή μας είναι επειδή είναι Refurbished.  Και τί σημαίνει Refurbished; Rufur...
Διάβασε περισσότερα ..
Αρχίσαν οι καύσωνες, πως μπορώ να προστατέψω τον υπολογιστή μου;

Αρχίσαν οι καύσωνες, πως μπορώ να προστατέψω τον υπολογιστή μου;

Comexperts 22/06/2016 0
Τώρα που ανέβηκαν επικίνδυνα οι θερμοκρασίες, θα πρέπει να σκεφτούμε και τα μηχανήματα μας. Κυρίως αν έχουν αρχίσει τα πρώτα συμπτώματα όπως να σβήνει...
Διάβασε περισσότερα ..
Αναβάθμιση του υπολογιστή με τοποθέτηση SSD δίσκου 2019

Αναβάθμιση του υπολογιστή με τοποθέτηση SSD δίσκου 2019

Comexperts 13/07/2019 0
 -    Άνοιξε λίγο τον υπολογιστή να κάνω μια πληρωμή μέσω ebanking. -    Εντάξει. Περίμενε να ξεκινήσει και έλα.Σου ακούγεται οικείο; Θέλεις να...
Διάβασε περισσότερα ..