οργάνωσε την επιχείρηση σου

Μοναδική εμπειρία χρήσης

Με φιλικό περιβάλλον εργασίας και δυνατότητα προσαρμογής των λειτουργιών του στις ιδιαίτερες απαιτήσεις της επιχείρησής σας, το Soft1 προσφέρει στους ανθρώπους σας όλα όσα χρειάζονται για την εκτέλεση των καθημερινών τους εργασιών.

Για τις πραγματικές σας ανάγκες

Αξιοποιήστε τις ισχυρές δυνατότητες, προσαρμόζοντας πλήρως το περιβάλλον εργασίας της εφαρμογής, στις απαιτήσεις που απορρέουν από το ρόλο κάθε χρήστη στην επιχείρησή σας.

Πρόσβαση από παντού

Λειτουργήστε χωρίς περιορισμούς, βελτιώνοντας το επίπεδο εξυπηρέτησης των πελατών σας. Δώστε στους ανθρώπους σας όλα όσα χρειάζονται για να εργαστούν αποτελεσματικά, ακόμη και εκτός γραφείου, μέσα από το tablet ή το smartphone τους.

Ανάπτυξε την επιχείρηση σου

softone

Λάβε καλύτερες αποφάσεις

 

Λάβε εύκολα και γρήγορα τις κατάλληλες αποφάσεις για την επιχείρησή σου. Το πρόγραμμα αξιοποιεί τη βραβευμένη λύση QlikView, που συνδυάζει άμεση πληροφόρηση και προηγμένα εργαλεία ανάλυσης, εκεί που χρειάζονται περισσότερο: τη στιγμή της απόφασης.

 

Μειώσε το κόστος

 

Διαχειρίσου καλύτερα κάθε πτυχή της επιχείρησής σου, με τις κορυφαίες cloud λύσεις. Περιόρισε σημαντικά τα λειτουργικά κόστη και κερδίσε περισσότερα, πληρώνοντας λιγότερα.

 

Ξεκινήσε άμεσα

 

Απαλλαξου από την πολυπλοκότητα και το υψηλό κόστος εγκατάστασης, με μία λύση στο cloud. Διαμορφώστε το Cloud ERP βάσει των απαιτήσεών σου, σε λίγες μόνο εβδομάδες αντί για μήνες, δημιουργώντας αξία για την επιχείρησή σου.

Οργάνωσε την επιχείρηση σου