κατασκευή eshop
Πλέον κάθε επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον κλάδο του εμπορίου θα πρέπει να έχει και online παρουσία με ένα eshop.
Οι λόγοι είναι πολλοί.

Οι προβλέψεις παγκοσμίως δείχνουν μια αύξηση στο τζίρο που γίνετε μέσα από τα ηλεκτρονικά καταστήματα της τάξης του 25%.

Ο καταναλωτής ξεκινά πλέον την έρευνα αγοράς του μέσω διαδικτύου και στην συνέχεια μπορεί να επισκεφτεί το φυσικό κατάστημα. Φυσικά καταστήματα που διαθέτουν και ηλεκτρονικό κατάστημα παρουσιάζουν αύξηση του τζίρου τους κατ’ ελάχιστον 20%.

Πέρα από την αύξηση του τζίρου, η online παρουσία ενός φυσικού καταστήματος βοηθά και στην αύξηση της αναγνωριστικότητας της επωνυμίας του καταστήματος, των προϊόντων και των υπηρεσιών του.

Οι Comexperts δραστηριοποιούνται για πάνω από 10 χρόνια με την κατασκευή και ανάπτυξη ηλεκτρονικών καταστημάτων και βρίσκονται στην διάθεσή σου προσφέροντας αξιόπιστες λύσεις.

 

 

 

 

 

 

Κάθε λύση κατασκευής eshop που προτείνουμε περιλαμβάνει

 

why_choose_comexpertsΔυναμική φιλοξενία (Hosting)

Mε έμφαση στην ασφάλεια και την συνεχή λειτουργία.

Μοναδικό σχεδιασμό

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησης σου θα πρέπει να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα και να μένει στον πελάτη.

Φίλτρα και μενού

Φροντίζουμε έτσι ώστε ο επισκέπτης να μπορεί να βρει εύκολα αυτό που θέλει χρησιμοποιώντας έξυπνα συστήματα φιλτραρίσματος και πλοήγησης.

Εύκολη διαχείριση

Μέσα από την εκπαίδευση που σου παρέχουμε θα μπορείς άμεσα να ενημερώνεις τα προϊόντα σου και να παρακολουθείς τις παραγγελίες των πελατών σου.

Υποστήριξη

Η ομάδα μας είναι πάντα διαθέσιμη να σε βοηθήσει και να σου επιλύσει οποίο πρόβλημα και αν αντιμετωπίσεις