Παρουσιάστηκε η νέα Ταμειακή μηχανή αυξημένων δυνατοτήτων της RBS. Η EPIA mCR.  Ήρθε να καλύψει το κενό των οικονομικών ταμειακών μηχανών, διατηρώντας όμως όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που διακρίνουν τις ταμειακές μηχανές της RBS.

 

 

Κυκλοφορεί σε 3 εκδόσεις. Την απλή, την φορητή με μπαταρία και έγκριση λαϊκής, και την πλήρη έκδοση που έχει και επικοινωνία BlueTooth.
Η έκδοση της φορητής  έχει την πρωτοτυπία της δυνατότητας φόρτισης της μπαταρίας και εξωτερικά!
Στην πλήρη έκδοση μπορεί να συνδεθεί με Mobile συσκευές, όπως Smart Phones και Tablet PCs και να εκτελέσει  για λογαριασμό των πελατών σας, εξοφλήσεις λογαριασμών, πωλήσεις κωδικών καρτοκινητής κ.λπ., μέσω της υπηρεσίας «i-bank Simple Pay Spot» της Εθνικής Τράπεζας ή αποδεχτείτε mobile ηλεκτρονικές πληρωμές, μέσω της πρωτοποριακής υπηρεσίας «i-bank Pay 4 Business» της ίδιας Τράπεζας.

Επιπλέον η EPIA mCR, όπως και όλα τα υπόλοιπα ταμειακά συστήματα RBS, συνδέεται με την Cloud υπηρεσία «Link4all», μέσω της οποίας μπορείτε να παρακολουθείτε τη δραστηριότητα της επιχείρησής σας, σε πραγματικό χρόνο και από οπουδήποτε, δίνοντας ταυτόχρονα πρόσβαση, σε επιλεγμένα δεδομένα, στο λογιστή σας,στο μηχανογράφο σας ή στον τεχνικό σας και όλα αυτά μόνο με 2€ την εβδομάδα.

 

Δες περισσότερα στο EPIA mCR

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *